Drift

BOMBA! ENERGY DRIFT ZÁRÓFUTAM EREDMÉNYEK - PRO LIGA

drift

Az idei szezonzáró futam igazi izgalmakat hozott, de ez nem is volt meglepő, hisz mindkét osztályban nyitott volt még a bajnoki cím sorsa.
A nagy vesztes mindenképpen Varga Tamás alias "Puci" hiszen egyetlen méter megtétele nélkül abszolválta az utolsó fordulót. Már az autó trélerről történő levétele után kiderült, hogy komoly műszaki gond lépett fel a "hellesztikus" szörnyautón és sajnos az épülőfélben lévő Camaro villámkezű szerelői most épp nem Tökölön voltak, hogy gatyába rázzák a vasat. Szöllősi Tibisznek viszont csak hajszálon múlott, hogy ne Ő vigye haza a bajnokság legfényesebb érmét.

A terv megbukott, ugyanis a hétvégén megállíthatatlan és a Pro mezőny leggyengébb autójával rendelkező Tussay Zsolt, azaz "Zeusz" megnyerte a záró futamot! A szerb bajnok Bojan Kurbalija is beleszagolt a hazai bajnokság levegőjébe és bizony olyannyira eltökélt már a 2011-es kezdésre, hogy már most komoly fricskát dobott a magyar huszárok orra alá. Egészen a döntőig menetelt, de Zeusz tudásának megdöntésében még az autójába szerelt nitró sem segített. Hiába, erre mondják azt, hogy nem minden a technikán múlik. A harmadik helyen pedig óriás lapjával a Pro liga újonca Nagy Róbert végzett, aki nagy meglepetést okozott szinte minden ellenfelének. Mindez végeredményében azt jelenti, hogy bár Szerencsés István már a Top8-ban elvérzett, azonban előnyét megtartotta a bajnokságban, így 2010-ben joggal ünnepelheti bajnoki címét!
Gratulálunk!

drift
visitor stats

© 2007- Zeusz Drft Team and Tailor Style

drift
Adatvédelem | Béreljen honlapot Tailor Style Kft. | design by LeviSz