Drift

VERSENYINFORMÁCIÓ - DRIFT LESZ, VÉGE LESZ!

drift

Drift Országos Bajnokság - Szezonzáró futam Tököl, 2010. október 02-03.

Mielőtt bárki is könnyeket hullajtana, hogy ismét eltelt egy szezon és hónapokon át csak a ponyva alatt lehet simogatni a versenyautókat, jelezném, hogy egy utolsó, vérbeli csapatásra még várja fanatikusait a Magyar Drift Szövetség. Mindkét osztályban el kellene ugyanis dönteni, hogy kié lesz idén a bajnoki cím! Gyere el Tökölre október 3-án és légy részese az utolsó menetnek!

A tököli aszfalt idén zsongott a driftrendezvényektől, mégsem merném kijelenteni, hogy aki mindegyiken részt vett, annak nem fognak ismételten újat mutatni Magyarország legjobb és legelszántabb keresztben közlekedő autóversenyzői. Az utolsó versenyre talán az is összekalapálja a szigetelő szalaggal foltozott vasat, aki eddig csak ült a kupac fém mellett és sóvárogva várta a jótündért, hátha kívánhat valamit. Mindez legyen a múlté, a 2010-es évben ez az utolsó lehetőség, hogy az állát a földről vakargató publikumnak profi keretek között mindenki megmutathassa, mekkora istencsászár a volán mögött. Tehát kedves pilóták, nyúljatok a pillanatragasztós flaska felé, Ti, kedves közönség pedig rettegve várjátok az október 3-át, mert ismételten hajmeresztő lesz a tempó, keresztben!

A kötelező gumipor és mennyei benzingőz mellett természetesen elmaradhatatlan elemei is vannak minden egyes rendezvénynek, koronázzuk meg tehát a 2010-es szezont egy irgalmatlanul zúzós versenyhétvégével. Lesznek szexi csajok, belevaló szpíkerek, pörgős zene, drift shop, Carstyling autószépségverseny, kiállítói kavalkád, mindez autóversennyel megspékelve. Ha te is bevállalnád, irány a drift taxi, sikíts a jobb1-ben! Találkozzunk október 2-3-án, Tökölön, addig is ne feledd: DRIFT lesz, vége lesz!

Rendezvény információk:

Belépőjegy: Helyszíni jegyváltás 2.000,- Ft, 10 éves korig a rendezvény ingyenesen látogatható.

Október 2-án, szombaton, a versenyt megelőző edzésre a belépő 1.000,-Ft, kapunyitás 9:00-kor.

Tervezett időrend október 03-án, vasárnap:

08.00 - Kapunyitás
08.00 - 11.00 Edzés
11.00 - 12.30 Street kategória kvalifikáció
12.30 - 14.00 Pro kategória kvalifikáció
14.00 - 14.30 DriftTaxi
14.30 - 16.00 Street mezőny Top 16 kieséses szakasz
16.00 - 18.00 Pro mezőny Top 16 tsuiso csaták
18.00 - Eredményhirdetés, kapuzárás

Megközelítés (Tököli reptér II. kapu):

Gyalogosan: Budapestről a Vágóhídtól fél óránként induló ráckevei HÉV-vel Tököl állomásig, majd onnan menetrend szerint közlekedő autóbusszal. Vagy Csepelről (Koltoi A. u.) átszállás nélkül az óránként induló Volánbusz járattal Tököl-Bíróház megállóig.
Gépjárművel: az M0-ás körgyűrűn a Halásztelki leágazásnál kell letérni, majd onnan Szigethalmon át Tökölig.

Sajtóregisztráció: sajto@drifter.hu

Várunk Benneteket szeretettel! Üdvözlettel, Magyar Drift Szövetség

drift
visitor stats

© 2007- Zeusz Drft Team and Tailor Style

drift
Adatvédelem | Béreljen honlapot Tailor Style Kft. | design by LeviSz