Drift

Tussay Zsolt "Zeusz" - "isteni" futam volt...

Tussay Zsolt, alias Zeusz az idényzáró ob futamon jött és tarolt. Precíz vezetéssel, bátorsággal sikerült mindenkit maga mögé utasítania a mezőnyben, pedig övé (egyelőre) a leggyengébb autó. Ő maga így mesélt a versenyről és terveiről:

Zeusz drift - isteni futam

CAG: Először is szívből gratulálunk! Milyennek találtad a mostani pályát?

Tussay Zsolt "Zeusz": Nagyon tempós pálya volt, igazán "bevállalós". Ide kevés volt az erős autó, ide az kellett, hogy az ember bátran nekiinduljon és utána végig álljon a gázon.

CAG: Az idei pályák közül ez volt a legjobb?

Tussay Zsolt "Zeusz": Ez, illetve talán még a legelső idei futamé, ami nagyon hasonlított erre. Az én gyenge autómhoz a gyors pályák kellenek, mert ott nem jön ki annyira a technikai különbség az autóm és a mezőny között.

CAG: Milyen volt a verseny? Voltak meglepetések?

Tussay Zsolt "Zeusz": Pucin meglepődtem, sajnáltam, hogy nem volt jó az autója. Szerencsés Pisti ismét nagyon jókat ment. Sajnos azonban nem volt teljes a mezőny, sok olyan profi versenyző küzdött technikai gondokkal, akik beleszólhattak volna a versenybe.

CAG: Ki volt a legnehezebb ellenfeled ma?

Tussay Zsolt "Zeusz": Egyértelműen Tibisz, aki ellen volt visszahívás is. Fura volt, mert egyrészt örültem, hogy legyőztem, másrészt pedig sajnáltam, hiszen neki ezen a csatán a bajnoki cím múlott.

Zeusz drift - isteni futam

CAG: Magadnak vagy a technikának köszönheted ezt a győzelmet?

Tussay Zsolt "Zeusz": A technikának biztosan nem, hiszen tudja jól mindenki, hogy nagyon gyenge az autóm. Szerencsére elég hideg volt a versenyen, nem tapadt a gumi, így nem jött ki annyira az erőhiány.

CAG: Jövőre tervezel valamilyen fejlesztést?

Tussay Zsolt "Zeusz": Egy M5 motor kerül az autóba.

CAG: Ez a győzelem adott erőt a következő idényhez?

Tussay Zsolt "Zeusz": Nem erőt, hanem kedvet adott hozzá. Teljesen őszinte leszek, ezen az utolsó versenyen nem akartam elindulni. Jött azonban egy szponzor, aki támogatott, így nekivágtam és ez lett belőle. :) Jövőre ott leszek mindenhol...

írta: RiKA - CarsAndGirls.hu (2010)

drift
visitor stats

© 2007- Zeusz Drft Team and Tailor Style

drift
Adatvédelem | Béreljen honlapot Tailor Style Kft. | design by LeviSz